Je advertentie website goedkoop beginnen

De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. U kunt via de link Maak uw eigen advertentie website eenvoudig een goed script daarvoor vinden. Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.
Free Web Hosting