Boek stoppen met blowen

Om te ontspannen roken veel mensen 's avonds een joint. Wel is het van groot belang om op de hoogte te zijn van de eventuele gevaren van blowen. Een tips is om niet dagelijks te blowen. U zit goed wanneer u minimaal twee dagen in de week geen wiet rookt.

Dat blowen op zich wel ontspannend is, kan niet worden ontkent. Maar daarentegen kunt u ook op andere manieren ontspannen. Een uurtje zwemmen kan bijvoorbeeld heerlijk zijn. Het lijkt ons niet goed als een joint nodig is om te kunnen ontspannen.

Wiet en hasj worden in de coffeeshop steeds duurder. Stiekem hebben veel cannabisgebruikers er ook geen geld voor. Honderden euro's per maand bij dagelijks gebruik. En per jaar dus duizenden euro's uitgeven aan blowen. Zo ziet u maar dat een verslaving een behoorlijke kostenpost is.

Soms heeft men moeite om in slaap te komen wanneer er niet geblowd is. In dat geval is iemand duidelijk verslaafd aan blowen. Stoppen met blowen is het enige wat die persoon nog kan doen. Daarvoor is Afkicken blowen uiterst interessant en informatief.

Ook tabak komt meestal in ons lichaam wanneer we blowen. En tabak bevat heel veel schadelijke stoffen. Deze stoffen krijgt u dus ook binnen bij het blowen.
Free Web Hosting