Informatie PHP

Wanneer u gebruikmaakt van PHP, dan kunt u extra functionaliteiten aan uw website toevoegen. PHP is een erg belangrijk onderdeel van een groot aantal webapplicaties. PHP kan het beste als de motor achter de website worden omschreven. Zonder PHP kan er van bepaalde functionaliteiten geen gebruik worden gemaakt. PHP is een zeer populaire scripttaal voor webontwikkelaars.

U kunt verwachten dat op de meeste webservers het PHP platform staat ingeschakeld. U hoeft dus geen tijd in te plannen voor het installeren van PHP. Op die manier hoeft een PHP inlogsysteem inbouwen niet tijdrovend te zijn.

Anders dan bij andere programmeertalen is de leercurve bij PHP niet zo steil. En zo kunt u best ver komen met bijvoorbeeld het ontwikkelen van een PHP gastenboek zonder dat u veel ervaring heeft. Verder zijn er allerlei libraries voor PHP te vinden die nog meer functies toevoegen.

Het installeren en configureren van een PHP omgeving kunt u gratis doen. U heeft dus geen onvoorziene uitgaven. Het PHP platform kan op alle populaire besturingssystemen aan de praat worden gekregen.
Free Web Hosting