Start uw eigen advertentie website

U hoeft niets van de techniek te weten om met het script te kunnen werken. U kunt de installatie zonder al te veel technische kennis gemakkelijk uitvoeren. U vindt de ondersteunende documenten voor het installatie script online. De ontwikkelaar kan u helpen bij het installeren wanneer u er met de handleiding niet uitkomt. Na een succesvolle installatie zult u beheerderstaken met uw account kunnen uitvoeren.

Meer over het tot uw beschikking krijgen van een marktplaats website leest u in advertentie script. Het gebruiken van een speciaal daarvoor ontworpen PHP script is verstandig. Er kunnen op een gemakkelijke manier wijzigingen worden doorgevoerd aan uw eigen marktplaats met zo een script.

Hoeveel foto’s er maximaal aan een advertentie toegevoegd kunnen worden, kunt u instellen in de beheeromgeving. Het aantal foto’s is hoog te zetten of enigszins te limiteren. Vanzelfsprekend hangt dit af van de beschikbare ruimte op uw webhosting.

Het is heel gemakkelijk voor iemand om zich op uw marktplaats website aan te melden. Het aanmaken van een account gebeurt met behulp van een registratieformulier die men op uw website kan invullen. De bezoeker krijgt een melding te zien wanneer hij gegevens invult die niet kloppen.

In de beheeromgeving kunt u per rubriek de belangrijkste zoekwoorden instellen. SEO is dus iets waar u zich niet meer druk hoeft te maken met een PHP script voor het maken van uw eigen advertentie website.

Met behulp van een betaalkoppeling kunnen er eenvoudig online betalingen worden verricht. Per aanvullende optie kan er eveneens een afzonderlijk bedrag worden ingesteld via de beheeromgeving.
Free Web Hosting