Een website bouwen

De afkorting CMS houdt in: content management systeem. Een content management systeem stelt je in staat om zonder technische kennis je site aan te passen. U zult niet veel CSS kennis nodig hebben wanneer u een CMS pakket gebruikt. Kun je werken met een tekstverwerker, dan zal ook het werken met de beheeromgeving van een CMS geen probleem voor je zijn.

Met het CMS systeem is het niet meer nodig om aanpassingen te verrichten aan de bronbestanden. Uw wijzigingen worden in een database opgeslagen. Er is een verminderde kans op fouten omdat de content wordt gescheiden van de rest. Er bestaan best veel CMS pakketten. Ze vereenvoudigen het beheer van uw website aanzienlijk. Een CMS kunt u gebruiken voor een nieuwssite, blog, webshop of gewoon een website. Met een CMS kunt u zelf snel aanpassingen doen in de teksten of afbeeldingen binnen de website. Door het CMS hoeft u zelf niets van HTML of PHP te weten.

Wilt u meer weten over hoe u een CMS in gebruik neemt? U kunt meer informatie vinden op Beheer CMS. Bij het CMS zit vaak een installatie script dat u kunt gebruiken om de installatie te vergemakkelijken.
Free Web Hosting