Maak uw eigen startpagina

Een dochterpagina op een Nederlandse startpagina website aanmaken is prima te doen. Op een groot aantal websites kunt u dit doen zonder dat u kosten heeft. Wanneer u op een startpagina website een gebruikersaccount aanmaakt kunt u vervolgens inloggen en een startpagina samenstellen.

Registratie gebeurt door middel van een aanmeldformulier op de startpagina website. Met uw account kunt u inloggen en uw eigen startpagina aanmaken. U voert het gewenste subdomein in en wanneer deze niet bezit is, wordt uw startpagina voor u aangemaakt. Soms moet u ook meer omtrent uw nieuwe startpagina invullen, maar het is niet lastig om dit te doen. Het aanmaken van een nieuwe startpagina is vrij eenvoudig te doen. Ook als u niets van websites maken weet.

De startpagina is opgebouwd uit verschillende rubrieken, welke u zelf dient toe te voegen. De links worden hierin geplaatst. Naast links worden er soms ook afbeeldingen en video’s afgebeeld. Of stukken tekst. Op een aantal startpagina websites kunt u op deze manier reclamemateriaal toevoegen. Geld verdienen met uw startpagina wordt zo mogelijk. Neem het artikel Beheer van een startpagina door wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een eigen startpagina.

Het automatisch verkopen van links wordt ook mogelijk wanneer u een startpaginascript gebruikt. Het controleren van de betaling verloopt in veel gevallen automatisch. De link wordt automatisch op de website geplaatst. Er is webhosting nodig om zelf een dergelijke website op te zetten. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. Heeft u een eigen startpagina website dan heeft u een stuk meer controle over uw dochterpagina’s. Een ander kan dan niet beslissen over het aantal links op uw startpagina. U mag dan zelf alles beslissen over uw website.
Free Web Hosting