Een mobielvriendelijke advertentie website runnen

Zelf een advertentie website inrichten is eenvoudig te doen met een daarvoor bedoeld PHP script. Een beheerpaneel wordt met het script meegeleverd. Het is heel gemakkelijk om een advertentie aan uw eigen marktplaats toe te voegen. Het is mogelijk om op een later moment een advertentie te wijzigen.

De benodigde informatie voor het script kunt u vinden via het artikel Wilt u een eigen advertentie website bouwen?. In dat artikel vindt u een verwijzing naar de website van de aanbieder van het script. Via de betreffende link is het script ook heel makkelijk te downloaden. De bestanden kunt u simpelweg op de webserver plaatsen. Er kan met het installatieproces worden begonnen nadat u de bestanden heeft neergezet. U kunt de voor uw website relevante gegevens invullen via het installatieprogramma.

Bij een kant en klaar zijn er ook duidelijke regels omtrent de ondersteuning bij het script. Hoewel het mogelijk is om zelf het template met HTML uit te breiden, is dergelijke kennis niet noodzakelijk. De juiste codes worden voor u aangemaakt nadat u het kleurschema heeft gekozen. Vanaf een centraal gelegen beheerpaneel kunt u de kleuren van uw website eenvoudig wijzigen.

Er kunnen verscheidene bannerruimtes worden aangemaakt tussen de advertenties door. Er zijn betaalde opties die u kunt aanbieden bij het plaatsen van een advertentie. U kunt voor iedere optie een apart bedrag rekenen.
Free Web Hosting