Beheer betaalbaar een moderne portaal site

Een startpagina website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden gerealiseerd. Voor de startpagina’s die onderdeel van uw website worden, hoeft u geen folders op uw webhosting pakket aan te maken. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Wilt u zelf een startpagina website die werkt op de hierboven vermelde manier? Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Een nieuwe startpagina site beheren. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Later kunt u via de link in de e-mail opnieuw het script downloaden mocht dat nodig zijn.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. U kunt zowel links als widgets in een rubriek plaatsen.
Free Web Hosting