Website tools

De zakelijke website speelt een relevante rol bij het online aantrekken van nieuwe klanten. Er zullen een aantal dingen nodig zijn voor het realiseren van een zakelijke website. In eerste instantie dient u webruimte te regelen. Daarbij dient u na te denken over een domeinnaam. Voor het beheer van uw website kunt u een CMS programma kopen.

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Men spreekt meestal van een CMS systeem. Meer over een uitstekende website beheer tool vindt u op Uw site bouwen met een CMS systeem. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Wanneer u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. U stelt de website titel en de meta gegevens tijdens de installatie. Daarbij kunt u tevens een beheeraccount aanmaken via het installatiescript. Met behulp van dit account kunt u eenvoudig wijzigingen aan uw website aanbrengen.

U kunt het CMS systeem zo instellen dat een nieuwe versie automatisch geïnstalleerd wordt. Het CMS pakket zal dan om de zoveel tijd controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is die kan worden geïnstalleerd. Het CMS pakket zal een nieuwe versie automatisch installeren op het moment dat u automatische updates ingeschakeld heeft. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht bij een update. U krijgt de beschikking over een online verkoopkanaal. Daarnaast kan de betaling middels uw website verlopen. Men kan de producten na een succesvolle betaling meteen downloaden. De e-mail die de klant daarnaast ontvangt kunt u met behulp van de beheergedeelte aanpassen.
Free Web Hosting