Maak eenvoudig uw site

Hoe eenvoudig is het om een website bouwen met behulp van een content management systeem? Over de voordelen van een content management systeem kunt u op deze pagina informatie vinden. Het aantal fouten dat bij het bewerken van de website gemaakt kan worden, wordt flink verminderd door het content management systeem. Programmacode wordt door het content management systeem strikt gescheiden van de website content.

Tijdens het uitvoeren van de installatie, kunt u zelf de inloggegevens van uw beheerdersaccount kiezen. Dit wordt door een afzonderlijk installatiescript verzorgd. Via dit script geeft u de meest relevante gegevens voor uw website door. Nadat de installatie is voltooid, kunt u inloggen en alles naar wens aanpassen.

Meer informatie is te vinden op de volgende pagina: Betekenis CMS. Het is raadzaam om een CMS systeem in gebruik te nemen. Het aanbrengen van wijzigingen in bronbestanden is met CMS software niet nodig. De beheeromgeving biedt voor de belangrijkste beheertaken faciliteiten.

De diverse onderdelen van uw website hebben een eigen scherm voor de beheertaken. Naar het juiste scherm kunt u navigeren met behulp van het menu. Onderdelen op uw website kunnen worden aangemaakt, bewerkt of verwijderd. Zo kunt u een nieuwe pagina of een nieuw formulier aanmaken.

Wellicht wilt u met meerdere mensen werken aan de website. CMS software maakt dat mogelijk. U kunt beheerdersaccounts naast uw eigen account toevoegen. Iedereen kan dan met het eigen account inloggen. U hoeft dus niet de gegevens van uw eigen account weg te geven. De gegevens voor de zoekmachines zijn per afzonderlijke pagina in te voeren. Zo kunt u per pagina een korte omschrijving invullen.
Free Web Hosting