Uw Nederlandse startpagina samenstellen

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Op de pagina Nieuwe linkpagina vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting