Uw nieuwe startpagina samenstellen

Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Men heeft per thema vaak een dochterpagina ingericht. Het samenstellen van een nieuwe startpagina is gratis. Websites hiervoor kunt u in Google zonder al te veel moeite vinden.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. Het is ook toegestaan om uw startpagina met persoonlijke favorieten te vullen. Op een algemene startpagina worden doorgaans links omtrent verscheidene onderwerpen geplaatst. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

Een eigen startpagina maken, daarover is op Een Nederlandse startpagina maken meer informatie te vinden. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. Wilt u zelf een startpagina website dan zult u eens kunnen zoeken op “startpagina script”. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. Moet u dit zelf bouwen, dan kost dit u veel tijd. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Het plaatsen van relevante links zorgt dat de startpagina interessant is voor de zoekmachines. Onderscheidend vermogen is belangrijk. Het is zinvol om naast links ook wat tekst en afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Het zal u wellicht opgevallen zijn dat de meeste startpagina’s enkel links bevatten. Door iets anders te doen is uw startpagina onderscheidend.

Het plaatsen van banners of advertenties is het overwegen waard wanneer het goed loopt met de hoeveelheid bezoekers. U kunt bijvoorbeeld Google Adsense advertenties weergeven op uw pagina. Met startpagina’s is zo nog altijd geld te verdienen.
Free Web Hosting