Wat is een startpaginascript?

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. Uw eigen website kunt u er bijvoorbeeld mee promoten. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Klik op Eigen startpagina maken om meer over startpagina scripts te weten te komen. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

Het idee achter veel startpagina scripts is hetzelfde. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.

Free Web Hosting