Ontwikkel professioneel een uitgebreide startpagina website

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Het is niet nodig om folders te creëren voor de afzonderlijke startpagina’s waaruit uw website bestaat. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Via het internet is een script te kopen waarmee u gemakkelijk een eigen startpagina website maakt. Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Startpaginascript inloggen uitloggen. Zodra de betaling voor de aanschaf van het PHP script zonder problemen verlopen is, kunt u de bestanden van het script downloaden. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Later kunt u via de link in de e-mail opnieuw het script downloaden mocht dat nodig zijn.

Op het moment dat u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Dit kan voor iedere pagina afzonderlijk worden ingesteld. Wanneer u een nieuwe rubriek aanmaakt, kunt u kiezen in welke kolom deze dient te worden geplaatst. Vervolgens kunt u binnen deze rubrieken content plaatsen.
Free Web Hosting