Maak eenvoudig een uitgebreide startpagina website

Een startpagina website is vrij eenvoudig in te zetten wanneer u affiliate marketing wilt doen met behulp van uw eigen website. Er zit niet veel verschil tussen het plaatsen van een reguliere link en het plaatsen van een affiliate link. Het voordeel van een PHP script aanschaffen hiervoor, is dat u niet meer zelf hoeft na te denken over de HTML code van uw website. U plaatst ook binnen een handomdraai een affiliate banner op uw startpagina website

Staat bij u het in elkaar zetten van een startpagina website op de agenda? Wanneer u het juist script gebruikt, is dat eenvoudiger. Ook is er op de website van de aanbieder een uitgebreide handleiding van het script te vinden. Heeft u na het lezen van de handleiding nog vragen, dan is de ontwikkelaar van het script gemakkelijk bereikbaar via de website.Verder kunt u eenvoudig de aanbieder van het script bereiken voor het stellen van vragen. Als u dat wilt, kunt u direct met het script hosting afnemen. Ziet u dit wel zitten? Lees dan snel verder. Wat ook fijn is, is dat u geen aparte mappen hoeft aan te maken voor de subdomeinen van uw website. Het script handelt dit allemaal voor u af. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Ontwikkel professioneel een eigen portaalwebsite. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit komt de ranking van de websites ten goede.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Het script is zo opgezet dat ook de voorpagina gemakkelijk is aan te passen via het beheerpaneel. Daarbij kan men bij iedere dochterpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina dient te bestaan. Men kan rubrieken heel gemakkelijk slepen met de muis.
Free Web Hosting