Mijn website samenstellen

De afkorting CMS houdt in: content management systeem. Wijzigingen aan je website zijn op een gemakkelijke manier aan te brengen met een CMS. U zult niet veel CSS kennis nodig hebben wanneer u een CMS pakket gebruikt. Wanneer je met een tekstverwerker zoals Word kunt werken, kun je ook een CMS bedienen.

Gebruik je een CMS dan zal het aanpassen van bestanden op de server niet zo vaak meer nodig zijn. De content wordt opgeslagen in een database. Er worden zo minder fouten gemaakt omdat aanpassingen aan bestanden verleden tijd zijn. Er bestaan verschillende CMS systemen waarmee het bouwen van een website kinderspel wordt. Een CMS pakket is inzetbaar voor meerdere soort sites: nieuws, webshop of blog, het is geen probleem. Het CMS programma ondersteunt u bij het aanpassen van de afbeeldingen en teksten op uw website. PHP of HTML kennis is door het gebruik van het CMS niet nodig.

Wellicht bent u nu nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor u. U kunt meer informatie vinden op CMS betekenis. Vaak wordt het CMS geleverd met een installatiescript.
Free Web Hosting