Uw eigen startpagina online zetten

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. Plaatst u naast links ook videomateriaal, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel Een eigen startpagina online zetten eens.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. U heeft dan de volledige website in uw beheer. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.
Free Web Hosting