Bouw een eigen affiliate marketing internetwinkel

Wilt u geld verdienen online dan kunt u met behulp van een webscript uw eigen affiliate webwinkel opzetten. Een dergelijk script kunt u in combinatie met een domeinnaam en webhosting heel gemakkelijk aan de praat krijgen. In dit artikel leest u daar meer over.

Kunt u wel wat extra inkomsten gebruiken? Het zal niet veel tijd kosten om uw affiliate webwinkel bij te houden. U heeft de vrijheid om te bepalen waar en wanneer u tijd erin stopt.

Hoe dat werkt kunt u lezen op affiliate webshop. Het PHP script voor het draaien van uw eigen online shop zal zijn voorzien van een uitgebreide beheeromgeving. Het beheerpaneel is gemakkelijk in het gebruik en u kunt er alle instellingen van de webwinkel mee wijzigen. U kunt zogeheten productfeeds inlezen waarmee u in 1x veel producten tegelijk binnen uw webwinkel kunt inladen.

Het affiliate script is voorzien van een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig kan worden ingericht. Zo kunnen de kleuren heel eenvoudig worden aangepast en kunt u informatieve pagina’s toevoegen aan de webwinkel wanneer u dat wilt. Het script kan heel makkelijk op een webhosting pakket worden geïnstalleerd. Als u dat wilt kunt u al vandaag beginnen met een eigen affiliate winkel.
Free Web Hosting