Startpagina website ontwikkelen tips

Zelf een startpagina website samenstellen is geen rocket science. Het is raadzaam om hiervoor van een startpaginascript gebruik te maken. U heeft nauwelijks verstand van de technische invulling nodig als u een dergelijk script gebruikt. Iemand die geen verstand van de techniek heeft zou vrij eenvoudig overweg moeten kunnen met het script.

Het artikel Startpagina overzicht is een goed startpagina als u meer wilt weten over zo een script. Daar vindt u een verwijzing naar een betaalbaar startpaginascript. Het is niet ingewikkeld om een dergelijk script te gebruiken voor het bouwen van een eigen startpagina website. Het idee is dat u het installatieprogramma op uw webhosting pakket uitvoert. Daarnaast is het verstandig om een eigen domein te registreren.

U kunt op een startpagina website meerdere dochterpagina’s aanmaken. Men zal een startpagina in de regel rondom een bepaald onderwerp in elkaar zetten. De mogelijkheid om zelf het subdomein van een nieuwe dochterpagina in te vullen is erg handig. U kunt er zo namelijk voor zorgen dat het subdomein bestaat uit relevante zoektermen. Verder is het mogelijk om afzonderlijk de belangrijke zoektermen per individuele dochterpagina in te stellen.

Er is op uw website na de installatie een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich op een gemakkelijke manier kan registreren. Vervolgens kan dat account worden gebruikt om een eigen startpagina aan te maken. U maakt met het gebruikersaccount eenvoudig een nieuwe startpagina. Niet alleen zijn er daarbij backlinks toe te voegen aan een dochterpagina. Ook kunnen er verschillende soorten widget aan een startpagina worden toegevoegd. Een beheerder kan per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden opgeven.

Een beheeraccount geeft u niet alleen de rechten om dochterpagina’s aan te passen, maar ook de algemene instellingen van uw startpagina website. Wilt u banners plaatsen die vervolgens op alle pagina’s getoond zullen worden, dan is dat snel geregeld. Ook kunt u de algemene kleurstelling van uw website aanpassen. De koppeling tussen een aanvraag en de juiste dochterpagina legt het script voor u. Aan de hand van het opgevraagde subdomein zal het script de juiste pagina inhoud uit de database ophalen en weergeven in de browser van de bezoeker.
Free Web Hosting