Boek stoppen met blowen

Van blowen kom je tot rust, beweren cannabisgebruikers. Cannabisgebruikers zullen echter wel van de risico's van wiet roken op de hoogte moeten zijn. Een tips is om niet dagelijks te blowen. U zit goed wanneer u minimaal twee dagen in de week geen wiet rookt.

Uiteraard kan men ontspannen worden van een joint. Maar daarentegen kunt u ook op andere manieren ontspannen. Een uurtje zwemmen kan bijvoorbeeld heerlijk zijn. Kan men zonder joint niet ontspannen dan is men er afhankelijk van geraakt.

Een enorm nadeel bij blowen is de hoge prijs die voor wiet moet worden neergelegd. Stiekem hebben veel cannabisgebruikers er ook geen geld voor. Voor dagelijkse cannabisgebruikers lopen de kosten al op tot enkele honderden euro's per maand. De kosten op jaarbasis zijn om van te schrikken. Sommige mensen krijgen er serieuze geldproblemen door.

In Hoe stoppen met blowen vindt u veel tips voor stoppen met blowen. Een artikel vol praktische tips voor stoppen met blowen. Het kan immers lastig zijn om met een verslaving te stoppen. Bereidt u zich goed voor dan verhoogt u uw kansen.
Free Web Hosting