Een nieuwe startpagina website samenstellen

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Dit maakt startpagina’s uiterst interessant voor off-page SEO. Een link kan meestal op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Via het artikel Startpagina aanmaken kunt u informatie vinden over een startpagina script dat eenvoudig is in het gebruik. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door een afzonderlijk installatie script. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Met kan zich registreren middels uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Een dochterpagina up-to-date maken kan zeer eenvoudig met behulp van het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt met het startpaginascript simpel extra inkomen genereren. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Bezoekers kunnen op verschillende manieren betalen voor een link. Het aanmaken van banners is een andere optie. Het is zeer eenvoudig om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting