Affiliate marketing via uw eigen affiliate website

Extra inkomen genereren voor uw onderneming is te doen met behulp van affiliate marketing. Met de promotie van de producten van derden kan geld worden verdiend. U hoeft dan geen eigen producten te ontwikkelen. Voor de affiliate webwinkel kan een PHP script worden ingezet. Deze feeds van bijvoorbeeld Daisycon plaatst u eenvoudig in het script. De toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt door het script.

U kunt eenvoudig feeds plaatsen van bijvoorbeeld TradeTracker. De toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt door het script. Klik op de link affiliate shop wanneer u hier meer over wilt weten. Alle benodigde onderdelen van een affiliate shop zitten in het PHP script. U kunt direct een domeinnaam registreren en webhosting aanvragen via dezelfde pagina. Alle benodigde dingen heeft u dan meteen in huis. U kunt de beheeromgeving eenvoudig bereiken door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Zo kunt u via het beheerderspaneel banners plaatsen in uw affiliate shop.

Het beheer van de nieuwe shop hoeft u niet veel tijd te kosten. Het toevoegen van producten kan immers met behulp van productfeeds worden gedaan. Omdat productfeeds automatisch worden opgehaald, wordt het assortiment binnen uw affiliate shop actueel gehouden met de meest recente productinformatie. U kunt vandaag nog starten met affiliate marketing. Heeft u daar wel oor naar? Alles wat u daarvoor nodig heeft, schaft u aan middels de website die hierboven wordt vermeld. Zelf programmeren is compleet niet meer nodig met dit script.
Free Web Hosting