Uw eigen startpagina maken

Het aanmaken van een startpagina is een leuk idee wanneer u veel interessante sites kent. Een startpagina is een uitgebreide linkpagina. Uitgebreid omdat er ondersteuning voor rubrieken is. Uw startpagina zorgt ervoor dat iemand die op zoek is naar bepaalde informatie, deze sneller kan vinden.

Uiteraard is het fijn wanneer u hiervoor wordt beloond. Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. U kunt bepaalde producten en diensten promoten op uw pagina. Er zal ook regelmatig iemand een link aanmelden op uw startpagina die tevens bereid is om voor linkplaatsing te betalen.

Een of meer eigen startpagina dochters beheren kan dus best wat opleveren. Wilt u meer over een eigen startpagina aanmaken lezen, dan kunt u startpagina script eens doornemen. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen websites bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. Een startpaginascript is een stuk software om zelf een startpagina website online te plaatsen. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. Uw bezoekers kunnen uw website helpen groeien door regelmatig een nieuwe startpagina aan te maken.
Free Web Hosting