Het beginnen van je nieuwe portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de juiste dochterpagina weergeven aan de bezoeker. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor nauwelijks geld reeds aanschaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem bovendien zo veilig mogelijk gemaakt.

Het script zorgt ervoor dat het beheer heel gemakkelijk is. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangesproken. De PHP code zorgt ervoor dat de correcte inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. De bezoeker krijgt zo de juiste startpagina te zien. Op de pagina Eigen Startpagina Maken wordt een uitstekend startpagina script genoemd. Indien u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. Binnen korte tijd kunt u met het startpagina script uw eigen startpagina website in elkaar zetten. U mag bij het van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Op de website van de programmeur vindt u een handleiding.

Het script zorgt ervoor dat het beheer erg gemakkelijk is. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webruimte. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de corresponderende content naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd.
Free Web Hosting