Eenvoudige webshop

Wellicht zou u via een eigen webshop graag producten verkopen. Uw eigen webwinkel starten kan met een PHP script. Als u dat wenst, dan kunt u met een kant en klaar script uw webwinkel opzetten. Daarvoor kunt u php webshop bezoeken als u meer wilt weten erover. U kunt de links gebruiken om te navigeren naar de site van de aanbieder van het webshop script. Het script kan aan verschillende betaalproviders worden gekoppeld. Een betaalprovider maakt het mogelijk dat klanten online betalingen via uw webwinkel kunnen doen.

Voor het starten van een eigen webshop is het niet nodig om technische kennis te hebben. Het beheerpaneel is zo in elkaar gezet dat het eenvoudig is in het gebruik. U kunt het beheerpaneel heel gemakkelijk bereiken met uw browser. Inloggen kan vervolgens met behulp met het inlogformulier. Wanneer u ingelogd bent, kunt u gemakkelijk iets aan uw webwinkel wijzigen. Uw wachtwoord herstellen is via het inlogformulier ook mogelijk.

Het is niet lastig om de kleuren aan te passen van uw website. Ook daarvoor is geen enkele kennis van de techniek vereist. U krijgt diverse kleuren te zien waarbij u een kleur met de muis kunt selecteren en dit voor de verschillende onderdelen van uw website. U kunt ook heel gemakkelijk de positionering van het navigatiemenu aanpassen.

Denkt u dat het moeilijk is om een webshop te beginnen, dan kunnen wij u vertellen dat dat meevalt. Het is ook mogelijk wanneer u wat minder technisch bent. U hoeft geen hoog huurbedrag te betalen voor een pand in het centrum van de stad. Hiermee bespaart u flink kosten. Voor het runnen van een fysieke winkel zal vaak personeel nodig zijn. Ook dit valt weg.
Free Web Hosting