Bouw een moderne portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze simpel opvragen. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de corresponderende dochterpagina weergeven aan de bezoeker. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een startpagina script is niet duur. Het startpaginascript is makkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Men heeft het inlogsysteem verder zo veilig mogelijk gemaakt.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. Het betreft een systeem die u op uw webhosting pakket installeert. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte dochterpagina te zien krijgt. Een startpagina website is goed te bouwen. Meer is te lezen op Startpagina script wanneer u zo een soort website wilt beginnen. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Men kan op een dochterpagina weer rubrieken maken die over deelonderwerpen gaan.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpagina script worden opgemerkt. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Een goed beveiligd startpagina script is noodzakelijk omdat de bezoeker een gebruiker kan registreren.
Free Web Hosting