Mobielvriendelijke startpagina website bouwen

Een speciaal stukje software stelt u in staat om zeer eenvoudig een startpagina website te maken. Een dergelijk script is een startpaginascript. U heeft geen kennis van de opmaaktaal HTML nodig. Zelf een startpagina website bouwen ligt zo binnen uw handbereik. Het aanmaken van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Daarmee wordt het toenemen van het laatste nieuws behoorlijk makkelijk. Er bestaan diverse RSS feeds die u uiterst makkelijk aan uw website toevoegt. Passend nieuws bij een dochterpagina tonen wordt zo mogelijk.

Misschien kunt u bovendien zonder problemen werken met een dergelijk script. Alles wat u nodig heeft, is middels Startpagina script zeer eenvoudig te vinden. Het installeren is niet enorm lastig. Het script is zo in elkaar gezet dat u niet veel van de achterliggende techniek hoeft te weten. Weet u niets over programmeren, dan is het startpagina script voor u een ideale oplossing. PHP scripts zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Bezoekers kunnen via een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. Bij het plaatsen van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. De bezoeker kan daarnaast een titel en een omschrijving opgeven.

Daarnaast is het mogelijk om de metagegevens in te vullen per afzonderlijke startpagina. Zo helpt u de zoekmachine met het aan de juiste keywords koppelen van de dochterpagina’s. U kunt namelijk per individuele pagina de kleuren wijzigen. In het geval dat u wilt is het bovendien mogelijk om banners op uw startpagina website te plaatsen. Dit geeft de optie om bannerruimte te verhuren aan derden. Het aanmaken van een affiliate banner is een andere optie. Wilt u dus eens iets nieuws doen online, dan is een eigen startpagina website een keuze die u tal van opties biedt.
Free Web Hosting