Nieuwe startpagina samenstellen

Het hebben van een eigen startpagina is in een aantal opzichten goed. Om te beginnen kunt u met een startpagina links aanleggen naar uw favoriete websites. Verder kunt u uw eigen websites uitstekend promoten via een eigen startpagina. Geld verdienen met uw eigen startpagina is eveneens mogelijk.

Als u aan de slag gaat met uw eigen startpagina, dan is het nodig om u eerst te registreren. Het aanmeldformulier hiervoor is op de meeste websites vrij snel te vinden via de homepagina. Een geschikte website is via Google vrij eenvoudig te vinden. Zoekopdrachten zoals “Eigen startpagina” leveren vaak bruikbare resultaten op.

Uw startpagina komt op een speciaal toegewezen subdomein te staan. Het is raadzaam om hiervoor een goede naam te bedenken. Wanneer uw startpagina over een specifiek onderwerp gaat, dan is het een goede gewoonte om dit onderwerp als naam in te vullen van uw pagina. Op veel websites is een algemene linkpagina ook toegestaan. Hier mag u links over meerdere thema’s. Als dat het geval is, is een algemene naam geen probleem.

Het is van belang dat het e-mailadres dat u bij het aanmelden invult ook correct is. In sommige gevallen dient u via een link uw aanmelding te bevestigen. Deze ontvangt u vrijwel direct na de aanmelding per e-mail. Ontbreekt deze extra actie, dan nog is het fijn om een e-mailadres in te voeren dat correct is. Mocht u uw wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u namelijk instructies aanvragen om uw wachtwoord te herstellen. De stappen die u moet volgen om uw wachtwoord te herstellen, ontvangt u per e-mail. Het is dan zonde wanneer het e-mailadres niet correct is ingevuld.

Hier en daar zijn er artikelen over het maken van uw eigen startpagina geplaatst. Het artikel Een startpagina online zetten is een voorbeeld van wat er online te vinden is. Als u op voorhand weet wat er te gebeuren staat, dan gaat het ook makkelijker. Want naast het maken van de startpagina zal er ook af en toe onderhoud aan de pagina moeten worden gepleegd. Op de website waarnaar wordt verwezen in de link staan meer artikelen over startpagina aanmaken.

Uw startpagina zal leeg zijn wanneer u het net heeft aangemaakt. Er dient een rubriek te worden toegevoegd voordat u een link op uw startpagina kunt plaatsen. In de rubriek kunt u links plaatsen. Het is de bedoeling dat u meerdere rubrieken maakt. De titel van een rubriek is verplicht. De titel beschrijft waar de rubriek over gaat. Op deze manier kunt u de links per onderwerp rangschikken. Voor de bezoeker ontstaat er zo ook een heldere structuur.
Free Web Hosting