Maak makkelijk een uitgebreide startpagina site

Een startpagina website is vrij eenvoudig in te zetten wanneer u affiliate marketing wilt doen met behulp van uw eigen website. Er zit niet veel verschil tussen het plaatsen van een reguliere link en het plaatsen van een affiliate link. Het voordeel van een PHP script aanschaffen hiervoor, is dat u niet meer zelf hoeft na te denken over de HTML code van uw website. U plaatst ook binnen een handomdraai een affiliate banner op uw startpagina website

Staat bij u het in elkaar zetten van een startpagina website op de agenda? Wanneer u het juist script gebruikt, is dat eenvoudiger. Ook is er op de website van de aanbieder een uitgebreide handleiding van het script te vinden. U kunt tevens vragen aan de ontwikkelaar over het script stellen. Bij het script kan hosting worden afgesloten. Ziet u dit wel zitten? Lees dan snel verder. U hoeft geen aparte folders voor de verschillende dochterpagina’s van uw website aan te maken. Het script handelt dit allemaal voor u af. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Beheer eenvoudig een uitgebreide portaalwebsite. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Gerelateerde links zijn goed voor een goede positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

U kunt vrij eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken met behulp van het beheerpaneel. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.
Free Web Hosting