Uw moderne portaalsite samenstellen

Wanneer u linkbuilding werkzaamheden verricht dan zou het startpaginascript weleens interessant voor u kunnen zijn. U installeert het script op een webhosting pakket. Het subdomein is 1 van de dingen waarin u belangrijke zoekwoorden kunt verwerken.

Het is voor het gebruik van het script niet nodig om kennis van websites bouwen te hebben. Via het artikel Eigen startpagina is een betaalbaar script te vinden. U koopt het script gewoon online. Bij een succesvolle betaling zult u direct toegang tot de bestanden van het script krijgen. Na de betaling krijgt u de download pagina te zien. Verder zal de link voor het downloaden van de bestanden per e-mail naar u worden verstuurd.

Banners die u toevoegt zullen op de gehele website worden weergegeven. U kunt met deze banners uw eigen producten promoten of affiliate banners plaatsen. Banners kunnen elkaar afwisselen als u dat wilt. Zoiets noemt men ook wel bannerrotatie. Er zijn verschillende plekken op uw website waar u een banner kunt toevoegen.

Een wachtwoord kan kwijtraken. Een beheer kan via uw website heel gemakkelijk een aanvraag indienen voor wachtwoordherstel. De beheerder ontvangt na de aanvraag instructies per e-mail. Het e-mailadres kan de beheerder tijdens de aanmelding op uw website invoeren.

Men heeft een afzonderlijke dochterpagina vaak ingericht rondom een specifiek onderwerp. Men zal grotendeels links over datzelfde onderwerp plaatsen op een startpagina. Verder kunt u linkcategorieën aanmaken op elke dochterpagina. De materie kan met behulp van rubrieken weer in deelonderwerpen worden opgesplitst. Men plaatst de links in de verschillende rubrieken die men kan aanmaken.
Free Web Hosting