Uw nieuwe startpagina samenstellen

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. De ene optie zal het ene voordeel hebben en de andere optie het anderen. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Het is raadzaam om het artikel Startpaginabeheer door te nemen. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Met een eigen startpagina website kunt u de site naar eigen inzicht inrichten. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.
Free Web Hosting