Extra inkomen met een affiliate webshop

Met de juiste tools in handen zult u op een gemakkelijke manier met affiliate marketing kunnen beginnen. Wat ervoor nodig is zijn een goed affiliate script, een domeinnaam die past bij uw nieuwe affiliate shop en een goed webhosting pakket. Het productaanbod is actueel te houden door productfeeds periodiek in te lezen. In dit artikel staat verderop een link genoemd. Via die link kunt u alles wat u nodig heeft om te starten met affiliate marketing aanschaffen.

Met behulp van affiliate marketing kunt u online relatief eenvoudig extra inkomsten genereren. Een prima PHP script voor affiliate marketing is aan te schaffen met behulp van de pagina affiliate script. Op de website van de aanbieder vindt u een uitgebreide handleiding rondom het gebruik van het affiliate script. Bij uw bestelling kunt u direct aangeven of u tevens een domeinnaam wilt registreren en webhosting wilt afnemen voor uw affiliate webshop. Binnen enkele uren is het dan voor u geregeld en kunt u aan de slag met affiliate marketing.

U kunt uw webshop makkelijk aanpassen met de beheeromgeving, dat in het script zit verwerkt. Periodiek worden productfeeds ingelezen en verwerkt binnen uw webwinkel. Het kost u zelf weinig tijd om producten bij te werken omdat dit automatisch gebeurt. Extra inkomen genereren met een eigen affiliate shop is vrij eenvoudig te doen.
Free Web Hosting