Een uitgebreide portaalsite maken

U kunt op een eigen startpagina website de mogelijkheid bieden om backlinks te kopen. U kunt dit doen om extra inkomsten te generen online. Welke prijs voor een link wordt gehanteerd, kunt u zelf instellen. In het beheergedeelte is hiervoor een speciaal beheerscherm. U kunt voor een link vanaf een gewone startpagina een andere prijs rekenen dan een homepage link. Het script is zowel aan Targetpay als aan Mollie te koppelen. Bij beide gateways worden meerdere betaalmethoden aangeboden.

De instellingen van uw site zijn via het beheerpaneel aan te passen. U kunt daar de prijs van een link instellen. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Zowel Nederlandse als Belgische klanten kunnen zo op een gemakkelijke manier een betaling verrichten. Heeft iemand een betaalde link heeft aangemeld op een dochterpagina? U kunt dan contact opnemen met de persoon en extra linkjes verkopen.

Het is raadzaam om Eenvoudig een nieuwe portaalwebsite oprichten te bekijken. Via de links in het artikel kunt u navigeren naar de pagina waar de volledige informatie rondom het script staat. Met de aanschaf heeft u direct een multi domein licentie in huis. Ook hier kan eenvoudig via Mollie worden betaald. U kunt dan alvast zien welke betaalmethoden u zelf ook kunt aanbieden straks met het script.

Bezoekers kunnen een eigen startpagina aanmaken. Hiervoor hoeft men zich alleen aan te melden via het formulier op de website. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Dit gebruikersaccount kan worden gebruikt voor het aanmaken van de eigen startpagina. Men kan het account ook op een later tijdstip weer gebruiken om wijzigingen aan de eigen startpagina door te voeren. Het toevoegen van een banner aan uw website is zeer eenvoudig. Met behulp van het beheerpaneel kan dit gerealiseerd worden. U maak een bannergroep aan en kunt daar diverse banners aan koppelen. Vervolgens worden de banners automatisch afgewisseld.
Free Web Hosting