Een mooie startpagina maken

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. In principe kunt u ze laten staan. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. Om onderscheidend te zijn kunt u plaatjes en teksten op uw startpagina plaatsen. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel Eigen startpagina online zetten eens.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Dit geeft u een stuk zekerheid. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.
Free Web Hosting