CMS software gebruiken voor uw site

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Men noemt zo een tool tevens wel een content management systeem. Op de pagina CMS beheer vindt u meer informatie over dergelijke tools. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Wanneer u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. Gedurende de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Er wordt u bovendien gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. Wijzigingen zijn met dit account erg simpel aan te brengen aan uw zakelijke website.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. Het CMS systeem biedt functionaliteit om deze aanbevelingen gemakkelijk aan uw website toe te voegen. Er zal tevens een scherm zijn waarmee u gemakkelijk banners aan uw website toevoegt. Banners op uw website zijn zo in te stellen dat deze elkaar afwisselen.

Een demo aanvragen kan met behulp van de website van de developer van het CMS systeem. Op deze manier kunt u het systeem eerst bekijken. Bevalt het CMS systeem u wel, dan schaft u het met behulp van de website van de web developer aan.
Free Web Hosting