Maak een eigen startpagina

Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. Het samenstellen van een nieuwe startpagina is gratis. Via een zoekopdracht in de zoekmachine vindt u eenvoudig sites waar een startpagina aanmaken is toegestaan.

Het is niet verplicht om uw gehele startpagina rond een enkel onderwerp in te richten. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

Meer informatie over eigen startpagina maken kunt u op Uw nieuwe startpagina bouwen vinden. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Om zelf een startpagina website op te zetten raden wij u aan om op zoek te gaan naar een goed startpaginascript. Het is niet lang geleden dat er nog een modern script hiervoor is uitgekomen. Moet u dit zelf bouwen, dan kost dit u veel tijd. De ontwikkelaar van een dergelijk script heeft vaak al nagedacht over veel technische issues, die u dan alsnog zelf mag oplossen.

Probeer te zorgen dat er relevante links op de startpagina staan. Onderscheidend vermogen is belangrijk. Het kan nuttig zijn om naast links ook wat plaatjes en informatieve teksten te plaatsen. Veel mensen plaatsen alleen links. U kunt uw startpagina uniek maken door het anders aan te pakken dan de rest.

Loopt het goed met de bezoekersaantallen dan kunt u overwegen om advertenties of banners op uw startpagina te plaatsen. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Wordt uw pagina goed bezocht, dan zou het zonde zijn om hier geen inkomsten uit te halen.
Free Web Hosting