Eenvoudig uw bookmarks beheren

Er is een linkportaal script beschikbaar waarmee zonder veel moeite een startpagina site gemaakt kan worden. Daarbij is een onbeperkte hoeveelheid dochterpagina’s in te richten. Er is op uw website een formulier aanwezig waarmee bezoekers een account kunnen aanmaken voor het beheer van een eigen dochterpagina.

U kunt tevens speciale blokken zoals een weerkaart aan een dochterpagina toevoegen. Wilt u een script voor het beheren van een eigen startpagina website, dan kunt u eigen startpagina maken eens raadplegen. Gebruikt u dat script, dan zal het eenvoudig zijn om ook backlinks op uw website te verkopen.

Er wordt tijdens het installeren een homepage geïnstalleerd waarop u content kunt plaatsen. U kunt links en speciale blokken plaatsen. Een widget bevat bijvoorbeeld het laatste nieuws die aan uw bezoekers wordt weergegeven. Als de uitstraling van de dochterpagina is gewijzigd, is de nieuwe uitstraling direct na het wijzigen zichtbaar.

Het script kunt u eenvoudig installeren op een webhosting pakket. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. Via de scripttaal PHP kunt u het script ook uitbreiden als u dat wilt.
Free Web Hosting