Maak uw eigen startpagina

Diverse sites bieden de mogelijkheid om uw eigen startpagina aan te maken. Dit is gratis. Voor uw startpagina wordt een subdomein gereserveerd. U kunt dus gratis gebruik maken van de voordelen die een startpagina biedt.

Een startpagina kan worden gezien als een linkoverzicht. Links worden over het algemeen gecategoriseerd op onderwerp. Voor ieder onderwerp kan men een categorie aanmaken op de dochterpagina. De kolommen op de startpagina bestaan uit rubrieken. Dit is voor de bezoeker fijn. Tevens kunnen zoekmachines gemakkelijker zien waar de links over gaan. Gebruik zoekwoorden in de titel.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Startpagina en startpagina script. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte.
U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Maar ook simpelweg links op uw startpagina verkopen kan gewoon. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.

Startpagina’s helpen bovendien met het vindbaar maken van andere websites. Gebruik van een startpagina script zorgt ervoor dat u nog beter uit de verf komt.

Free Web Hosting