Eenvoudig een uitgebreide startpagina site ontwikkelen

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

De affiliate banners geven u een mogelijkheid om met behulp van uw startpagina website inkomsten te genereren. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Het betalen voor de link kan online geschieden.

Zelf een startpagina website in elkaar zetten is een andere mogelijkheid. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen startpagina. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Na de betaling komt u direct op een downloadpagina terecht waar het script te downloaden is.

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. Wanneer de betaling goed verlopen is, dan wordt meteen de link aan de website toegevoegd. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

Het is niet zo moeilijk om het script te installeren. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Wat in ieder geval werkt, is het bouwen van links naar uw website. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. Bij het positioneren van de website in de zoekresultaten wordt zowel het aantal links als de kwaliteit van die links in overweging genomen.
Free Web Hosting