Begin uw eigen affiliate internetshop

Met een affiliate site kunt u eenvoudig extra inkomsten genereren online. Een dergelijke website is op te zetten met het script dat verderop in dit artikel wordt genoemd. Nadat u zich heeft aangemeld bij een affiliate netwerk zoals bijvoorbeeld Daisycon, kunt u beginnen met het promoten van producten. U hebt met een affiliate script in now time uw eigen affiliate winkel in de lucht. Er is een PHP script beschikbaar waarmee u simpel een eigen affiliate site kunt maken.

Er is een beheergedeelte waarmee u makkelijk wijzigingen binnen uw online winkel aanbrengt. U kunt inloggen met een speciaal voor u aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra u bent ingelogd, kunt u allerlei aanpassingen binnen uw webshop doen. De beheergedeelte kunt u bijvoorbeeld gebruiken om banners te toevoegen binnen uw shop.

Voor affiliate marketing kunt u het script kopen middels de pagina . U kunt via deze pagina direct de webhosting en de domeinnaam aanvragen. U kunt het script direct op uw hosting pakket laten aanmaken indien u de hosting samen met het script aanschaft. Het is dan niet meer nodig om de installatie zelf uit te voeren.

Wilt u uw webwinkel met nog meer opties uitbreiden, dan kan dat daarnaast binnen de beheeromgeving. Daarnaast zijn er diverse layouts verkrijgbaar voor uw webwinkel. Wilt u naast uw salaris extra geld verdienen, dan kunt u In de vrije uren werken aan uw affiliate shop en extra inkomsten genereren. Het automatisch kunnen inladen van feeds zorgt ervoor dat producten met weinig inspanning worden gecreëerd binnen de affiliate shop. Wat een interessante mogelijkheid is, is het aanmaken van productfeeds binnen de shop.
Free Web Hosting