Startpaginabeheer

Het bouwen van uw eigen startpagina kan verschillende aanleidingen hebben. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. Maar er kan ook een commerciële motivatie zijn. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

In eerste instantie zult u een portal website moeten kiezen waarop u de startpagina wilt aanmaken. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina moet u bij veel websites uw e-mailadres bevestigen.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Links over een bepaald onderwerp kunnen zo bij elkaar worden geplaatst.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Een nieuwe startpagina bouwen. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Het is niet zo heel ingewikkeld om uw eigen startpagina aan te maken.

U hoeft geen kosten te maken voor het maken van uw eigen startpagina. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.
Free Web Hosting