Een nieuwe advertentiesite maken

U kunt PHP gebruiken om functies aan uw advertentie website toe te voegen. Natuurlijk is het mogelijk om met voldoende kennis zelf iets te programmeren in PHP. Verder is het mogelijk om een kant en klaar marktplaats CMS aan te schaffen.

Heel moeilijk is het niet om een eigen advertentie website te beheren. Een onderdeel van het script is het beheerpaneel, waarvoor u niets van de techniek hoeft te weten. Als u wilt kunt u de kleuren van uw website heel gemakkelijk via het beheerpaneel aanpassen. En kunt u in het overzicht op uw voorpagina tussen de advertenties door banners toevoegen.U kunt met het kopen van een script dat reeds bestaat flink wat ontwikkeltijd besparen. Immers u hoeft geen tijd meer te besteden aan het schrijven van een PHP script. Het kopen van een reeds bestaand script zal goedkoper zijn dan het opnieuw laten bouwen van een script. Een ander voordeel van een reeds bestaand PHP script is dat er een duidelijk aanspreekpunt is wanneer er iets mis is.

Is het kopen van zo een script een interessante mogelijkheid voor u? Bezoek dan het artikel Wilt u een eigen advertentie site maken?. Door de links te volgen, kunt u bij de website van de aanbieder van het script komen. Betaling geschiedt meteen online. Het script wordt direct na de betaling in verschillende compressieformaten aangeboden. Er zal verder een e-mail naar u worden gestuurd waarin de download link staat. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

Gedurende het installatieproces kunt u de titel en de gegevens voor de zoekmachines invoeren in het eerste scherm. U kunt in het 2e scherm de gegevens voor de databaseverbinding invullen. U mag in het derde scherm een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen om in te loggen op de beheeromgeving.
Free Web Hosting