Goede startpagina

Zonder kennis van HTML is het mogelijk een startpagina aan te maken. Aanmelding op een startpagina-website is daarvoor nodig. Het registratieformulier is op de meeste startpagina websites eenvoudig te vinden. Afhankelijk van het gebruikte startpagina script kan hier al een naam voor de startpagina worden ingevuld. Anders kan het nadat u bent ingelogd.

Veelal zal de startpagina in een aantal kolommen zijn opgedeeld. Meestal mag u kiezen in welke kolom u een nieuwe rubriek wilt plaatsen. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Een afbeelding hier en daar is bij sommige startpagina websites ook mogelijk. Soms wordt uw dochterpagina pas zichtbaar bij een minimaal aantal links.

U mag bij sommige sites ook Google Adsense plaatsen. Er dient een stukje JavaScript code te worden geplaatst voor Google Adsense. Er worden na plaatsing advertenties weergegeven. U verdient een vergoeding wanneer een bezoeker op een advertentie klikt. Minimaal dient u 70 euro te hebben gespaard om voor uitbetaling in aanmerking te komen.

Het promoten van eigen websites kan ook met een startpagina. Wanneer uw startpagina groter wordt, zijn mensen bereid te betalen voor een link. Plaats echter niet te vaak betaalde links. Een website met alleen maar gekochte links zal weinig waarde hebben voor zoekmachines. Google kan websites die veel betaalde links hebben, lager plaatsen.

Zelf een startpagina website beginnen behoort ook tot de mogelijkheden. Echt heel lastig is dat niet. U kunt hier meer over te weten komen door Handleidingen door te nemen. Er is een zogeheten startpagina script nodig. Een startpagina script kost over het algemeen niet veel.

Bezoekers van uw website kunnen zich aanmelden en vervolgens zelf een startpagina aanmaken. U zet de mogelijkheid tot registreren vrij eenvoudig uit wanneer u dat wenst. Het kan zijn dat de bezoeker een linktip voor u heeft. Een suggestie voor een link kan via een linksuggestieformulier worden ingedeeld. Dit kan via een formulier die via iedere dochterpagina eenvoudig te raadplegen is. Qua kleuren kunt u alle onderdelen van uw website aanpassen. Wat fijn is, is dat u geen technische kennis hoeft te hebben. Een startpagina maken wordt zo voor iedereen mogelijk.
Free Web Hosting