Wilt u een eigen advertentiesite maken?

Voor ieder type website bestaat er wel een PHP script. Er is een speciaal marktplaats CMS waarmee u een advertentie website kunt bouwen. Het script geeft u gemakkelijk toegang tot een beheerpaneel van uw website. U kunt de kleuren bijvoorbeeld wijzigen via de beheeromgeving. Het artikel eigen marktplaats geeft u meer inzicht in dit script. Het kopiëren van de bestanden naar de server is erg eenvoudig middels FTP. De eerste keer dat u de site bezoekt wordt het installatieprogramma gestart. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. U kunt zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van uw eigen website.

Een groot pluspunt van het marktplaats PHP script is dat het gebruik van HTML of CSS codes niet nodig is. Voor het aanpassen van content wordt vaak van een WYSIWYG editor gebruikgemaakt. Heeft u geen kennis van de techniek, dan zal een advertentie website CMS pakket u helpen om toch een professionele advertentie website te realiseren. U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

Het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem vereist geen enkele technische kennis. Het doen van aanpassingen via het beheerpaneel is heel erg eenvoudig. De verschillende beheerschermen gaan over een specifiek onderdeel van de website. Na enige tijd weet u waar u moet zijn om een bepaalde aanpassing door te voeren.
Free Web Hosting