Een uitgebreide portaalwebsite bouwen

Ontplooit u linkbuilding activiteiten, dan is een startpagina website erg nuttig. Links kunnen op de website binnen rubrieken worden ingedeeld. Via het beheerpaneel kunnen per afzonderlijke startpagina de relevante zoektermen worden ingevuld. Dit zorgt ervoor dat het technische aspect van SEO door de website uit handen wordt genomen. Het plaatsen van links kan gratis op een groot aantal Nederlandstalige startpagina websites. Het aanmaken van een eigen startpagina is op veel van deze websites gratis te doen. Men zal soms controleren of u zich aan de voorwaarden van de startpagina website houdt.

Uw dochterpagina kan helaas worden verwijderd wanneer u zich onbedoeld niet aan de voorwaarden houdt. Zoiets is met een eigen startpagina website te voorkomen. Hierover bevat de pagina Een moderne portaalsite maken veel informatie. Een startpagina website kan relatief eenvoudig met behulp van een PHP script worden opgezet. U bent dan baas over uw eigen website. U kunt ook links verkopen op uw startpagina website. U kunt zelf het tarief daarvoor instellen in de beheeromgeving van uw eigen website. Online geld verdienen met uw startpagina website is goed te doen. Het script biedt een optie waarmee u links op uw startpagina website kunt verkopen. Als de bezoeker geen link terug kan plaatsen, kan hij betalen voor de link.

Bedrijven hebben vaak een budget voor linkbuilding. U kunt dus ook nog eens leuk geld aan een startpagina website verdienen. Een affiliate link plaatsen is in feite niet anders dan het plaatsen van een doodgewone link op uw startpagina. Alleen bevat een affiliate link een ID waarmee kan worden nagegaan welke verkopen via u verlopen. Uit affiliate marketing is een goed inkomen te halen wanneer u het goed aanpakt. Een eigen startpagina website is voor online marketing uiterst handig. Het heeft geen zin om te wachten.
Free Web Hosting