Beheer startpagina

Er kleeft niet veel waarde aan een website die nauwelijks bezoekers trekt. De vindbaarheid kunt u verbeteren met de inzet van een startpagina script. De websites die u met een startpagina script maakt, zet u in om bezoekers en zoekmachines naar uw hoofdsite te leiden. Het doorzoeken van het internet kost voor Google erg veel rekenkracht. Stiekem concurreert uw website met alle andere sites op het internet. Deze andere websites zullen doorgaans meer pagina’s hebben.En bovenal hebben zij vaak meer inkomende links. Voor het plaatsen van uw site in de zoekresultaten is dit allemaal van belang.

Bent u benieuwd naar hoe u een startpagina script kunt inzetten hiervoor? Het artikel Aanmelden Startpagina voorziet u van meer info. De pagina voorziet u van de benodigde tools. Wanneer u hiervoor een bedrijf inhuurt, is het soms raden wat men achter de schermen doet.

Naast dat u met uw startpagina script bezoekers naar uw websites trekt, kunt u er ook geld mee verdienen. Dit met het plaatsen van affiliate banners en links. Gebruikt u Google Adsense, dan levert een klik op een advertentie al een klein bedrag op. Wanneer u het goed aanpakt, kan het flink oplopen qua inkomsten.
Free Web Hosting