Realiseer professioneel een nieuwe startpagina website

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. Een affiliate link plaatsen is niet anders dan het toevoegen van een reguliere link aan een dochterpagina. Een pluspunt van zo een script is dat zelf programmeren niet meer noodzakelijk is. U plaatst ook binnen een handomdraai een affiliate banner op uw startpagina website

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Om subdomeinen goed te laten werken, is het niet nodig om een afzonderlijke map voor iedere dochterpagina aan te maken. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Een betaalbaar script is er momenteel eenvoudig voor aan te schaffen. Bent u benieuwd geworden, kijk dan snel op Eenvoudig een uitgebreide portaalwebsite maken. Men heeft bij de ontwikkeling van het script gebruikgemaakt van de scripttaal PHP. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. De database wordt gebruikt voor het opslaan van de content van uw website.

Voor een startpagina website hoeft u niet direct het duurste hostingpakket af te sluiten. Per jaar zal de startpagina website u in totaal niet meer dan een paar tientjes kosten. Een kans die u niet laat liggen wanneer u zich bedenkt hoeveel u met de startpagina website kunt verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. En het is mogelijk om links te verkopen. De functies hiervoor zitten in het script. Bij zelf bouwen zult u ook de koppeling met de betaalgateway moeten bouwen. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.
Free Web Hosting