Een nieuwe startpagina site maken

Met een eigen startpagina website is het verkopen van links gemakkelijk te doen. U kunt dit doen om extra inkomsten te generen online. U kunt zelf de verschillende tarieven instellen van linkjes. Een speciaal scherm hiervoor is binnen het beheergedeelte te vinden. U kunt voor een link vanaf een gewone startpagina een andere prijs rekenen dan een homepage link. U kunt het script koppelen aan de betaalproviders Mollie en DigiWallet. Allebei de betaalgateways bieden meerdere betaalwijzen aan.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. U past bijvoorbeeld aan hoeveel het aanmelden van een nieuwe link kost. En het kleurschema van uw voorpagina is daar bijvoorbeeld aan te passen. U kunt in de beheeromgeving ook een scherm voor het beheer van gebruikers vinden. Via beide gateways kunnen zowel Nederlandse als Belgische bezoekers eenvoudig betalen. Is er een link toegevoegd aan uw website door iemand? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.

Het bezoeken van Een nieuwe portaalwebsite ontwikkelen is aan te raden als u benieuwd bent geworden naar zo een script. U kunt de links in het artikel gebruiken om naar de pagina met productinformatie rondom het script te navigeren. Er wordt wel een klein bedrag voor het script betaald. Betalen kan gemakkelijk via de website van de aanbieder van het script. U kunt straks dezelfde betaalmethoden aanbieden als die waarmee u kunt betalen voor het startpagina script.

Bezoekers kunnen een eigen startpagina aanmaken. Hiervoor hoeft men zich alleen aan te melden via het formulier op de website. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Men kan met behulp van dit account de nieuwe startpagina aanmaken. Men kan op een later tijdstip ook weer inloggen om de startpagina’s bij te werken. Ook is het plaatsen van een banner een fluitje van een cent. De beheeromgeving maakt dit gemakkelijk. U kunt verschillende banners aan een banner groep toevoegen. Vervolgens zal er automatische banner rotatie plaatsvinden.
Free Web Hosting