Begin een nieuwe startpagina website

U kunt een eigen startpagina website snel bouwen met behulp van een bijzonder PHP script. Een dergelijk script is een startpaginascript. Verstand van websites bouwen hoeft u er niet voor te hebben. Iedereen kan zo in principe zelf een startpagina website oprichten. Het aanmaken van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Daarmee wordt het toenemen van het laatste nieuws zeer makkelijk. Over verschillende onderwerpen zijn er RSS feeds te vinden. Passend nieuws bij een dochterpagina tonen wordt zo mogelijk.

Wanneer het gebruik van een startpaginascript voor u interessant is, dan verwijzen we u graag naar het artikel Eigen startpagina maken. Op diverse manieren betaalt het zich terug, zo kunt u links verkopen op uw startpagina websites. Het aanpassen van kleuren is per individuele rubriek te doen. Het is behoorlijk gemakkelijk om een nieuwe link rubriek toe te voegen. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. De bezoeker kan een subdomein opgeven met behulp van welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Per startpagina kan er tevens een titel en een omschrijving worden ingesteld.

Per startpagina en per categorie kunt u bovendien de belangrijke velden voor de zoekmachines invullen. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. U kunt namelijk per individuele pagina de kleuren wijzigen. U kunt Adsense plaatsen, welke op elke startpagina getoond zal worden helemaal bovenaan. Op dezelfde slimme kunt u daar een banner plaatsen. U kunt per sale betaald worden op affiliate basis. Op dezelfde manier kunt u voor een al bedrag bannerruimte verhuren. Heeft u graag vaste inkomsten, dan is dat laatste wel slim. Voor een vaste periode ontvangt u dan een reeds bedrag.
Free Web Hosting