Een eigen website voor uw bedrijf, alle praktische zaken op een rij

Het maken van een bedrijfswebsite kan iets zijn waar veel soorten werkzaamheden aan verbonden zijn. Belangrijk is dat u hierbij doel en middel onderscheidt. Het middel is de bedrijfswebsite en het doel is extra klanten en zodoende extra omzet. In dit artikel leest u wat er zoal komt kijken bij het maken van een website voor uw bedrijf.

Allereerst is een goed ontwerp belangrijk. Tevens is het van belang dat dit ontwerp met de tijd meegaat. De website van nu ziet er immers alweer heel anders uit dan de website van 15 jaar geleden. Zorg er altijd voor dat uw website bij de huidige tijd past.

Een bezoeker moet ook gemakkelijk door uw website kunnen navigeren. Hebben de pagina's duidelijke titels die de lading voldoende dekken? De navigatie is een soort inhoudsopgave waar overzichtelijk te vinden is waar men welke informatie kan vinden.

Natuurlijk wilt u dat mogelijke klanten contact leggen met uw onderneming. Is het gemakkelijk voor bezoekers om het telefoonnummer van uw bedrijf te vinden? Kan men een contactformulier invullen? Hoe moedigt u bezoekers aan om ook daadwerkelijk contact te leggen?

Leest u ook eens Wat is een CMS? door. U kunt de bedrijfswebsite betaalbaar door een extern bureau laten maken. En waarom zou u de website zelf maken wanneer het niet uw core business is?
Free Web Hosting